Selskabsmenuer

Vi har sammensat menuer til enhver begivenhed og sammenkomst

Sæsonmenuer

Jan. - feb. - marts - april

Forretter

  • Jordskokkesuppe - bacon - urteolie 119,-
  • Blinis med stenbiderrogn – creme fraiche – rødløg 119,-
  • Carpaccio – kerner – parmesan 119,-
  • Tapas med 4 forskellige ting 119,-

Hovedretter

  • Oksemørbrad – Pastinak – pommes fondant – svampesauce 269,-
  • Stegt hvid Vesterhavs fisk – bøgehatte – citron/fløde sauce – petitkartofler 269,-
  • Kylling Baloutine – bacon – løg – peberfrugt 239,-
  • Tapas med 4 forskellige ting 239,-

Desserter

  • Æble – æble – æble 109,-
  • Rabarbersymfoni 109,-
  • Chokoladefondant – vaniljeis 119,-
  • 3 x ost – sprødt – sødt 119,-

Maj - juni - juli - aug.

Forretter

  • Dampet hvide asparges - rejer – hollandaise sauce 129,-
  • Florentin med hvid vesterhavsfisk 129,-
  • Serrano – melon – salat 119,-
  • Tapas med 4 forskellige ting 119,-

Hovedretter

  • Smørpocheret mørksej – agurk – radiser – nye kartofler 269,-
  • BBQ marineretsvin – Gulerod – ærter – smørstegte petitkartofler 239,-
  • Oksefilet – kartoffel – løg – ærter – timiansauce 269,-
  • Tapas med 8 forskellige ting 239,-

Desserter

  • Koldskål – knas –jordbær 109,-
  • Chokoladekage - vaniljeis 119,-
  • Hindbærcheesecake 109,-
  • 3 x ost – sprødt – sødt 119,-

Sep. - okt. - nov. - dec.

Forretter

  • Lavvarmet torsk – dild 129,-
  • Græskarsuppe – kerner – kørvel 119,-
  • Spinatroulade – røget laks – rygeost 119,-
  • Tapas med 4 forskellige ting 119,-

Hovedretter

  • Svinebryst med sprød svær – jordskokke – Pommes anna – timiansauce 239,-
  • Fyldt kyllingebryst – tomat – østershat – pommes fondant – rødvinssauce 239,-
  • Coulotte – pakchoi – pastinak – pommes Anna – svampesauce 239,-
  • Tapas med 8 forskellige ting 239,-

Desserter

  • Blommetrifli 109,-
  • Bagt æblekage – vaniljeis 119,-
  • Pæretærte – is 119,-
  • 3 x ost – sprødt – sødt 119,-

Den Traditionelle

2 retter: kr. 295,-

3 retter: kr. 395,-

Børn u/10 år -25%

Supper

  • Klar hønsekødsuppe med kød og melboller
  • Aspargessuppe med kødboller
  • Kartoffelsuppe med bacon og porrer
  • Gratineret løgsuppe med ostebrød
  • Svampesuppe med porrer samt brød

Forretter

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Røget laks med citroncreme, salat og sprødt
  • Rejecocktail – sprød salat – hjemmelavede dressing
  • Spegeskinke med melon og urtedressing
  • Dampet laks med flødestuvet spinat, citron og rejer

Hovedretter

  • Flæskesteg med hvide og brunede kartofler, franske kartofler, rødkål, svesker, agurkesalat, sauce
  • Glaseret skinke med brune og hvide kartofler, grønlangkål og surt
  • Dansk Hakkebøf med hvide kartofler, skysauce, surt
  • Kalvesteg stegt som vildt, hvide og brunede kartofler, Waldorfsalat, Ribsgele, fransk kartofler, vildt
  • Gammeldags oksesteg, Hvide kartofler, perleløg, tyttebær, sky sauce

Desserter

  • Hjemmelavet vanilje is og friske bær
  • Citronfromage med letpisket fløde og chokolade
  • Hjemmebagte Pandekager med vaniljeis og syltetøj
  • Nøddekurve med 3 slags is og bær coulis og frugt
  • Islagkage med syltede bær

Natmad

  • Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød 125,-
  • Klar suppe med boller og hjemmebagt brød 125,-
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat, Rødbeder og rugbrød 125,-
  • Biksemad med spegelæg og hjemme rørt bearnaise 125,-
  • Æggekage med sprød bacon, purløg og groft brød 125,-
  • Hot Dogs med det hele, røde eller ristet pølser 125,-
  • Lokale grillpølser m/ kold kartoffelsalat 125,-
  • Lune hjemmebagte boller, 3 slags pålæg og lun leverpostej 135,-
  • Charcuteri-brædt med italienske pølser, patéer og oste m/sødt og surt 135,-
  • Ostebord med kiks og hjemmebagt brød 135,-

Buffeter

Buffetmenu 1 - 395,-

  • Valgfri suppe
  • Lavvarmet vesterhavsfisk med brunet smør, citroncreme & chips
  • Confiteret hanekylling med marineret agurk
  • Grillet kalv med dagens kartoffel
  • Laks med sprød urtetopping
  • Tenderpork svinekam med Pommes duchesse
  • Årstidens grøntsager på flere måder
  • Marineret salat med ristede nødder
  • Bulgur salat med soltørret tomat og syltet artiskok
  • Ostebrædt med behørig garniture
  • Chokoladetærte med nøddeknas, karamel, og mousse

Buffetmenu 2 - 415,-

  • Valgfri suppe
  • Varmrøget laks med limedressing
  • Kyllingesalat med svampe & orientalsk sauce
  • Grillet kalv med dagens kartoffel
  • Bacon stegt kalkunbryst med bagte rodfrugter, honningstegte tranebær
  • Porrertærte med bacon og ost
  • Årstidens grønt på flere måder
  • Hvedesalat med urter
  • Nøddekage med rørt is

Buffetmenu 3 - 455,-

  • Valgfri suppe
  • Lavvarmet laks med brunet smør, citroncreme & chips
  • Confiteret hanekylling med marineret agurk
  • Bulgur salat med soltørret tomat og syltet artiskok
  • Grillet kalv med dagens kartoffel
  • Oksefilet med dagens kartoffel
  • Stegt mini-skank af gris, med lun æblesalat
  • Årstidens grønt på flere måder
  • Tomat salat
  • Frugttærte med honningcreme

Luksusbuffet - 525,-

  • Lavvarmet vesterhavsfisk med brunet smør, citroncreme & chips
  • Charcuteri-brædt med italienske pølser, patéer og oste m/sødt og surt
  • Grønt Mix salat
  • Friskbagt brød
  • Oksemørbrad – årstidens grønt – pommes fondant – kanteralsauce (kødet udskæres af kokken ved buffeten)
  • Ramsløg marineret Tenderpork /pertit kartofler smørristet og tilbehør (kødet udskæres af kokken ved buffeten)
  • Kalkun ballotine med behørig garniture (kødet udskæres af kokken ved buffeten)
  • Grønt mix salat med frugt
  • Grønt mix salat græsk inspireret
  • "Morrmor" dressing
  • Ostebrod med 5 forskellige oste med tilbehør
  • Nøddekurve med 3 slags is og bær coulis og frugt (tallerken serveres)

Brunchbuffet - 295,-

  • Scamble æg med purløg
  • Brunch pølser
  • Ristet bacon
  • Skyr med müsli og bær
  • Røget laks med peberrodscreme
  • Lun leverpostej med sauterede champignon
  • Tomatsalat med mozzarella og basilikum
  • Grønsagstærte
  • Pålægsfad med 3 forskellige slags
  • Brie med druer
  • Skæreost
  • Pandekager, Ahornsirup
  • Marmelade
  • Honning
  • Frisk frugt
  • Kage
  • Rugbrød og franskbrød
  • Appelsinjuice Æblejuice
  • Kaffe og the

Mindekomsammen og kaffemøder

Pakke 1

  • 1/1 friskbagt bolle med smør, kringle og småkager og kaffe/the, isvand 149,-

Pakke 2

  • 1/1 friskbagt bolle med smør, gammeldags æblekage, småkager og kaffe/the, isvand 159,-

Pakke 3

  • 3 stk. snitter på friskbagt rugbrød, og småkager og kaffe/the, isvand 189,-

Pakke 4

  • 2 halve friskbagte boller med pålæg, æblekage, småkager og kaffe/the, isvand (skift til lagkage for 30,- pr person) 179,-
Lørdagstillæg på alle pakker 25,- pr person

Andet/tilkøb

  • Snitter på friskbagt rugbrød 35,-
  • Smørrebrød på friskbagt rugbrød (3 stk. pålæg) 45,-
  • Smørrebrød på friskbagt rugbrød (4 stk. pålæg) 55,-
  • Hjemmelavet lagkage 55,-
  • 3 slags småkager 40,-

Konfirmation - 399,-

Forretter - vælg mellem:

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Nachos med kylling, guacamole, salsa og cremefraiche
  • Tapas med 4 forskellige ting
  • Tunmousse

Hovedret som buffet

  • Langtidsstegt oksefilet
  • Fyldt kyllingebryst
  • Flødekartofler
  • Smørstegte petitkartofler
  • Broccolisalat
  • Årstidens grønne salat ,-
  • Whisky sauce
  • Bearnaisesauce

Desserter - vælg mellem:

  • Gammeldags æblekage
  • Pandekager med is og chokoladesauce
  • Islagkage
  • Chokoladekage med vaniljeis

Kun til konfirmation/natmad

  • Hotdog 99,-
  • Pizza 99,-
  • Aspargessuppe med kødboller 99,-
  • Frikadeller med kartoffelsalat 99,-
  • Pølsebord 130,-

Maj - juni - juli - aug.

Forretter

  • Dampet hvide asparges - rejer – hollandaise sauce 129,-
  • Florentin med hvid vesterhavsfisk 129,-
  • Serrano – melon – salat 119,-
  • Tapas med 4 forskellige ting 119,-

Hovedretter

  • Smørpocheret mørksej – agurk – radiser – nye kartofler 269,-
  • BBQ marineretsvin – Gulerod – ærter – smørstegte petitkartofler 239,-
  • Oksefilet – kartoffel – løg – ærter – timiansauce 269,-
  • Tapas med 8 forskellige ting 239,-

Desserter

  • Koldskål – knas –jordbær 109,-
  • Chokoladekage - vaniljeis 119,-
  • Hindbærcheesecake 109,-
  • 3 x ost – sprødt – sødt 119,-

Sep. - okt. - nov. - dec.

Forretter

  • Lavvarmet torsk – dild 129,-
  • Græskarsuppe – kerner – kørvel 119,-
  • Spinatroulade – røget laks – rygeost 119,-
  • Tapas med 4 forskellige ting 119,-

Hovedretter

  • Svinebryst med sprød svær – jordskokke – Pommes anna – timiansauce 239,-
  • Fyldt kyllingebryst – tomat – østershat – pommes fondant – rødvinssauce 239,-
  • Coulotte – pakchoi – pastinak – pommes Anna – svampesauce 239,-
  • Tapas med 8 forskellige ting 239,-

Desserter

  • Blommetrifli 109,-
  • Bagt æblekage – vaniljeis 119,-
  • Pæretærte – is 119,-
  • 3 x ost – sprødt – sødt 119,-