Sæsonmenuer
Jan. - feb. - marts - april
Forretter
-
Jordskokkesuppe - bacon - urteolie 119,-
-
Blinis med stenbiderrogn – creme fraiche – rødløg 119,-
-
Carpaccio – kerner – parmesan 119,-
-
Tapas med 4 forskellige ting 119,-
Hovedretter
-
Oksemørbrad – Pastinak – pommes fondant – svampesauce 269,-
-
Stegt hvid Vesterhavs fisk – bøgehatte – citron/fløde sauce – petitkartofler 269,-
-
Kylling Baloutine – bacon – løg – peberfrugt 239,-
-
Tapas med 4 forskellige ting 239,-
Desserter
-
Æble – æble – æble 109,-
-
Rabarbersymfoni 109,-
-
Chokoladefondant – vaniljeis 119,-
-
3 x ost – sprødt – sødt 119,-
Maj - juni - juli - aug.
Forretter
-
Dampet hvide asparges - rejer – hollandaise sauce 129,-
-
Florentin med hvid vesterhavsfisk 129,-
-
Serrano – melon – salat 119,-
-
Tapas med 4 forskellige ting 119,-
Hovedretter
-
Smørpocheret mørksej – agurk – radiser – nye kartofler 269,-
-
BBQ marineretsvin – Gulerod – ærter – smørstegte petitkartofler 239,-
-
Oksefilet – kartoffel – løg – ærter – timiansauce 269,-
-
Tapas med 8 forskellige ting 239,-
Desserter
-
Koldskål – knas –jordbær 109,-
-
Chokoladekage - vaniljeis 119,-
-
Hindbærcheesecake 109,-
-
3 x ost – sprødt – sødt 119,-
Sep. - okt. - nov. - dec.
Forretter
-
Lavvarmet torsk – dild 129,-
-
Græskarsuppe – kerner – kørvel 119,-
-
Spinatroulade – røget laks – rygeost 119,-
-
Tapas med 4 forskellige ting 119,-
Hovedretter
-
Svinebryst med sprød svær – jordskokke – Pommes anna – timiansauce 239,-
-
Fyldt kyllingebryst – tomat – østershat – pommes fondant – rødvinssauce 239,-
-
Coulotte – pakchoi – pastinak – pommes Anna – svampesauce 239,-
-
Tapas med 8 forskellige ting 239,-
Desserter
-
Blommetrifli 109,-
-
Bagt æblekage – vaniljeis 119,-
-
Pæretærte – is 119,-
-
3 x ost – sprødt – sødt 119,-
Den Traditionelle
2 retter: kr. 295,-
3 retter: kr. 395,-
Børn u/10 år -25%
Supper
-
Klar hønsekødsuppe med kød og melboller
-
Aspargessuppe med kødboller
-
Kartoffelsuppe med bacon og porrer
-
Gratineret løgsuppe med ostebrød
-
Svampesuppe med porrer samt brød
Forretter
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Røget laks med citroncreme, salat og sprødt
-
Rejecocktail – sprød salat – hjemmelavede dressing
-
Spegeskinke med melon og urtedressing
-
Dampet laks med flødestuvet spinat, citron og rejer
Hovedretter
-
Flæskesteg med hvide og brunede kartofler, franske kartofler, rødkål, svesker, agurkesalat, sauce
-
Glaseret skinke med brune og hvide kartofler, grønlangkål og surt
-
Dansk Hakkebøf med hvide kartofler, skysauce, surt
-
Kalvesteg stegt som vildt, hvide og brunede kartofler, Waldorfsalat, Ribsgele, fransk kartofler, vildt
-
Gammeldags oksesteg, Hvide kartofler, perleløg, tyttebær, sky sauce
Desserter
-
Hjemmelavet vanilje is og friske bær
-
Citronfromage med letpisket fløde og chokolade
-
Hjemmebagte Pandekager med vaniljeis og syltetøj
-
Nøddekurve med 3 slags is og bær coulis og frugt
-
Islagkage med syltede bær
Natmad
-
Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød 125,-
-
Klar suppe med boller og hjemmebagt brød 125,-
-
Frikadeller med kold kartoffelsalat, Rødbeder og rugbrød 125,-
-
Biksemad med spegelæg og hjemme rørt bearnaise 125,-
-
Æggekage med sprød bacon, purløg og groft brød 125,-
-
Hot Dogs med det hele, røde eller ristet pølser 125,-
-
Lokale grillpølser m/ kold kartoffelsalat 125,-
-
Lune hjemmebagte boller, 3 slags pålæg og lun leverpostej 135,-
-
Charcuteri-brædt med italienske pølser, patéer og oste m/sødt og surt 135,-
-
Ostebord med kiks og hjemmebagt brød 135,-
Buffeter
Buffetmenu 1 - 395,-
-
Valgfri suppe
-
Lavvarmet vesterhavsfisk med brunet smør, citroncreme & chips
-
Confiteret hanekylling med marineret agurk
-
Grillet kalv med dagens kartoffel
-
Laks med sprød urtetopping
-
Tenderpork svinekam med Pommes duchesse
-
Årstidens grøntsager på flere måder
-
Marineret salat med ristede nødder
-
Bulgur salat med soltørret tomat og syltet artiskok
-
Ostebrædt med behørig garniture
-
Chokoladetærte med nøddeknas, karamel, og mousse
Buffetmenu 2 - 415,-
-
Valgfri suppe
-
Varmrøget laks med limedressing
-
Kyllingesalat med svampe & orientalsk sauce
-
Grillet kalv med dagens kartoffel
-
Bacon stegt kalkunbryst med bagte rodfrugter, honningstegte tranebær
-
Porrertærte med bacon og ost
-
Årstidens grønt på flere måder
-
Hvedesalat med urter
-
Nøddekage med rørt is
Buffetmenu 3 - 455,-
-
Valgfri suppe
-
Lavvarmet laks med brunet smør, citroncreme & chips
-
Confiteret hanekylling med marineret agurk
-
Bulgur salat med soltørret tomat og syltet artiskok
-
Grillet kalv med dagens kartoffel
-
Oksefilet med dagens kartoffel
-
Stegt mini-skank af gris, med lun æblesalat
-
Årstidens grønt på flere måder
-
Tomat salat
-
Frugttærte med honningcreme
Luksusbuffet - 525,-
-
Lavvarmet vesterhavsfisk med brunet smør, citroncreme & chips
-
Charcuteri-brædt med italienske pølser, patéer og oste m/sødt og surt
-
Grønt Mix salat
-
Friskbagt brød
-
Oksemørbrad – årstidens grønt – pommes fondant – kanteralsauce (kødet udskæres af kokken ved buffeten)
-
Ramsløg marineret Tenderpork /pertit kartofler smørristet og tilbehør (kødet udskæres af kokken ved buffeten)
-
Kalkun ballotine med behørig garniture (kødet udskæres af kokken ved buffeten)
-
Grønt mix salat med frugt
-
Grønt mix salat græsk inspireret
-
"Morrmor" dressing
-
Ostebrod med 5 forskellige oste med tilbehør
-
Nøddekurve med 3 slags is og bær coulis og frugt (tallerken serveres)
Brunchbuffet - 295,-
-
Scamble æg med purløg
-
Brunch pølser
-
Ristet bacon
-
Skyr med müsli og bær
-
Røget laks med peberrodscreme
-
Lun leverpostej med sauterede champignon
-
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
-
Grønsagstærte
-
Pålægsfad med 3 forskellige slags
-
Brie med druer
-
Skæreost
-
Pandekager, Ahornsirup
-
Marmelade
-
Honning
-
Frisk frugt
-
Kage
-
Rugbrød og franskbrød
-
Appelsinjuice Æblejuice
-
Kaffe og the
Mindekomsammen og kaffemøder
Pakke 1
-
1/1 friskbagt bolle med smør, kringle og småkager og kaffe/the, isvand 149,-
Pakke 2
-
1/1 friskbagt bolle med smør, gammeldags æblekage, småkager og kaffe/the, isvand 159,-
Pakke 3
-
3 stk. snitter på friskbagt rugbrød, og småkager og kaffe/the, isvand 189,-
Pakke 4
-
2 halve friskbagte boller med pålæg, æblekage, småkager og kaffe/the, isvand (skift til lagkage for 30,- pr person) 179,-
Lørdagstillæg på alle pakker 25,- pr person
Andet/tilkøb
-
Snitter på friskbagt rugbrød 35,-
-
Smørrebrød på friskbagt rugbrød (3 stk. pålæg) 45,-
-
Smørrebrød på friskbagt rugbrød (4 stk. pålæg) 55,-
-
Hjemmelavet lagkage 55,-
-
3 slags småkager 40,-
Konfirmation - 399,-
Forretter - vælg mellem:
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Nachos med kylling, guacamole, salsa og cremefraiche
-
Tapas med 4 forskellige ting
-
Tunmousse
Hovedret som buffet
-
Langtidsstegt oksefilet
-
Fyldt kyllingebryst
-
Flødekartofler
-
Smørstegte petitkartofler
-
Broccolisalat
-
Årstidens grønne salat ,-
-
Whisky sauce
-
Bearnaisesauce
Desserter - vælg mellem:
-
Gammeldags æblekage
-
Pandekager med is og chokoladesauce
-
Islagkage
-
Chokoladekage med vaniljeis
Kun til konfirmation/natmad
-
Hotdog 99,-
-
Pizza 99,-
-
Aspargessuppe med kødboller 99,-
-
Frikadeller med kartoffelsalat 99,-
-
Pølsebord 130,-
Maj - juni - juli - aug.
Forretter
-
Dampet hvide asparges - rejer – hollandaise sauce 129,-
-
Florentin med hvid vesterhavsfisk 129,-
-
Serrano – melon – salat 119,-
-
Tapas med 4 forskellige ting 119,-
Hovedretter
-
Smørpocheret mørksej – agurk – radiser – nye kartofler 269,-
-
BBQ marineretsvin – Gulerod – ærter – smørstegte petitkartofler 239,-
-
Oksefilet – kartoffel – løg – ærter – timiansauce 269,-
-
Tapas med 8 forskellige ting 239,-
Desserter
-
Koldskål – knas –jordbær 109,-
-
Chokoladekage - vaniljeis 119,-
-
Hindbærcheesecake 109,-
-
3 x ost – sprødt – sødt 119,-
Sep. - okt. - nov. - dec.
Forretter
-
Lavvarmet torsk – dild 129,-
-
Græskarsuppe – kerner – kørvel 119,-
-
Spinatroulade – røget laks – rygeost 119,-
-
Tapas med 4 forskellige ting 119,-
Hovedretter
-
Svinebryst med sprød svær – jordskokke – Pommes anna – timiansauce 239,-
-
Fyldt kyllingebryst – tomat – østershat – pommes fondant – rødvinssauce 239,-
-
Coulotte – pakchoi – pastinak – pommes Anna – svampesauce 239,-
-
Tapas med 8 forskellige ting 239,-
Desserter
-
Blommetrifli 109,-
-
Bagt æblekage – vaniljeis 119,-
-
Pæretærte – is 119,-
-
3 x ost – sprødt – sødt 119,-