Aktie i Næsbydale Badehotel

Det er svært at besøge Næsbydale uden at ville vende tilbage.
Vær med til at bevare den skønne plet på Danmarkskortet: Næsbydale Badehotel.

Køb b-aktier á 2.000 kr.

Ønsker du at købe aktier i Næsbydale Badehotel, kan du udfylde formularen. 

B-aktierne er 1000-kroner aktier – en “folkeaktie”, der sælges til kurs 200. (kr. 2.000, -)

Én personoplysning / firmaoplysning skal være tilstede ved køb af én eller flere aktier. (Dette skyldes lovgivningen der forlanger ejernavn på alle aktier der er fortløbende nummererede.)

Vi bekræfter alle anmodninger pr. email eller telefon.

Når din anmodning er modtaget og bekræftet, modtager du / I en mail om købet, der derefter kan konverteres til et Aktiebrev, der enten kan afhentes – , eller forsendes til Jer efter ønske.

 

Ønsker du købe mere end én aktie? Læs om fordelene her »

84% af aktierne er solgt

Vi har solgt for 2.5 af 3 millioner mulige b-aktier, der vil give os muligheden for at kunne få lagt nyt tag på den gamle bygning og få renoveret den sidste del af badehotellet og skabe 8 nye værelser i vores gamle stil, således at vi samtidig får fuldbragt badehotellets konsolidering.

Når de sidste b-aktier for 500.000 er solgt så starter udskiftning af det gamle tag, der virkelig trænger og så starter vi renoveringen af den sidste del af badehotellet, nemlig tagetagen, som kan give 8 nye værelser. Værelserne vil vi lave i vores gamle stil.

Bliv en del af en unik perle

Vi håber på et godt og givende samarbejde med dig / Jer. Vibeke Laustrup og Mogens Madsen

Mogens Madsen og Vibeke Laustrup er parret der sammen satte sig for at genskabe Næsbydale badehotel til dén sjælsfrydende perle, badehotellet har været i et århundrede. De har investeret timer, tanker og fra kistebunden således at badehotellet i dag lever og trives med fuld belægning og glade gæster samt smukt bevaret kultur og natur.

Mogens er køkkenmesteren, hotel-chefen og tidligere fabrikant. Vibeke er bagkvinden der arbejder med hotelarbejde og udbredelsen af kunstterapi, som terapeut og tidligere sygeplejerske. Et værtspar der kan rumme mennesker, mursten og stemning for sjælen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen som aktionærer

Venlig Hilsen

Mogens og Vibeke